info@administratiekantoorredu.nl| 0316-769098
Accountants- en administratiekantoor Redu kan uw onderneming op verschillende terreinen van de bedrijfsvoering ondersteunen.
Daarbij stemmen wij onze begeleiding en advisering af op uw wensen

Selectie van de diensten die wij u kunnen aanbieden

Administratie

Een heldere en inzichtelijke administratie is voor u als ondernemer onmisbaar, maar het is wel tijdrovend. Tijd die u dan niet kunt besteden aan uw ‘echte’ werkzaamheden; namelijk ondernemen. Uitbesteden van uw administratie is dan wel zo gemakkelijk.

Lees verder →

Jaarrekening

Op basis van een administratie stellen wij voor u de jaarrekening samen. Wij zijn echter van mening dat onze taak als accountant / administrateur daar niet ophoudt.


Lees verder →

Startersbegeleiding

Voor uzelf beginnen is nog niet zo’n eenvoudige klus. Er dient namelijk van alles geregeld te worden. In zo’n geval is het handig als u iemand heeft die u daarmee helpt. Zo’n iemand zijn wij!


Lees verder →

Lonen en salarissen

Wanneer uw onderneming groeit, kunt u er waarschijnlijk niet onderuit komen personeel in dienst te nemen. Maar alleen met het in dienst nemen van personeel bent u er niet. Er zal een goede en gedegen salaris- administratie gevoerd moeten worden.

Lees verder →

Belastingaangiften

U kent ze vast wel die blauwe enveloppen die iedere keer weer op de deurmat vallen. En iedere keer is het maar weer de vraag wat zit er nu weer in: aangiftebiljetten, aanslagen of informatie.


Lees verder →

Advisering

Wij van Accountants- en administratie- kantoor Redu staan altijd voor uw vragen open en zullen u een zo goed mogelijk en onafhankelijk advies trachten te geven.


Lees verder →